Je gegevens worden beschermd via onze Privacy Policy

Boek een sessie

Ik ga graag samen met je aan de slag om te kijken hoe we jouw probleem het best kunnen aanpakken.

Of bel:
06 82 97 74 05

Stuur je liever eerst een mail?
info@vm-psychologen.nl

Angst

Angst

Direct aan de slag

Boek een sessie

Locatie: Schiedam

Wachttijd: maximaal 1 week

Traject: 10 - 20 sessies

Heb jij last van overmatig piekeren? Vind je het eng om aan sociale activiteiten deel te nemen, of zelfs om alleen naar buiten te gaan? Houdt angst jou tegen om dingen te doen die je leuk vindt?

Als jij last hebt van angst, kan dat je hele leven belemmeren. Angst is een breed begrip, en bestaat in veel verschillende vormen. Het kan zijn dat je last hebt van één of meerdere van de volgende vormen van angst:

Voorbeelden van angst (problemen) zijn:

  • Gegeneraliseerde angststoornis (overmatig piekeren)
  • Sociale angststoornis
  • Paniekstoornis (last van paniekaanvallen of angst voor paniekaanvallen)
  • Specifieke fobieën (denk aan: extreme angst voor spinnen, hoogtevrees, claustrofobie, etc).
  • Agorafobie (plein- of straatvrees)

Misschien vind je het erg eng om aan jouw angstklachten te gaan werken. Angst is echter goed te behandelen met (cognitieve) gedragstherapie. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat als jij niks doet aan jouw angstklachten, deze alleen maar erger worden. Het is daarom belangrijk dat je de stap zet naar professionele hulp.

Om te voorkomen dat je de stap naar professionele hulp te groot en angstig vindt, kun je eerst telefonisch contact met ons opnemen. Misschien vind je het fijn om eerst een paar telefonische gesprekken te voeren. Wij zijn eventueel ook bereid om voor de eerste sessies naar jouw huis te komen.

Hebben jullie zelf alles geprobeerd om jullie relatie te redden, maar mocht dit niet baten? Probeer dan eens, samen of afzonderlijk, professionele hulp te zoeken. Iedere relatie kent problemen, de vraag is of jullie beide bereid zijn om aan jullie relatie te werken. Uiteindelijk kunnen jullie er samen sterker uitkomen.

Ervaringen &
referenties

Direct aan de slag

Boek een sessie

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij degene met wie je je problemen wilt bespreken. Hieronder wat ervaringen van de mensen die wij eerder geholpen hebben.

Nadat ik uit de kast was gekomen, vond ik het toch nog heel moeilijk om met mijn geaardheid om te gaan. Met Kay-Lee praten heeft me hier echt bij geholpen. Waar ik van de meeste mensen niet echt het idee had dat ze mijn situatie begrepen, merkte ik aan alles dat Kay-Lee door haar eigen ervaringen precies begreep hoe ik me voelde.

Bob, Schiedam, juni 2017

Twijfel je nog?

We kunnen ook gewoon even bellen. Tijdens een telefoongesprek kun je misschien nog wat beter een indruk krijgen of je dieper op je problemen in wilt gaan. Bovendien weten wij dan iets beter waar je mee zit en hebben we nog meer aan een eerste sessie – als je daar voor kiest, natuurlijk.

Image

Zet vandaag de eerste stap