Je gegevens worden beschermd via onze Privacy Policy

Boek een sessie

Ik ga graag samen met je aan de slag om te kijken hoe we jouw probleem het best kunnen aanpakken.

Of bel:
06 82 97 74 05

Stuur je liever eerst een mail?
info@vm-psychologen.nl

Burnout & Stress

Burnout &
Stress

Direct aan de slag

Boek een sessie

Locatie: Schiedam

Wachttijd: maximaal 1 week

Traject: 5 - 15 sessies

Is de druk op jouw werk al lange tijd zeer hoog? Heb je het gevoel dat je het niet meer volhoudt? Misschien heb je last van een burnout.

De meest voorkomende symptomen van burnout zijn:

  • Verminderd(e) concentratie/geheugen
  • Geestelijke vermoeidheid
  • Lichamelijke uitputting
  • Verminderd functioneren op én buiten het werk
  • Slaapproblemen
  • Niet meer kunnen opladen
  • Gevoel van falen
  • Piekeren
  • Stress/Continu gespannen zijn
  • Nergens aan toe komen

Als je last hebt van een burnout ben je mentaal en fysiek letterlijk opgebrand. Als je een of meerdere symptomen van een burnout herkent, is het belangrijk dat je op de rem gaat trappen.

Wat kun je doen tegen een burn-out / stress?

De eerste stap is om genoeg rust te nemen, zowel mentaal als fysiek, om de symptomen te verminderen. Als je daarna weer verder gaat zoals je gewend bent, zul je binnen no-time weer burnout symptomen krijgen.

Het is dan ook belangrijk om als tweede stap professionele hulp te zoeken. Hierbij krijg je vaardigheden aangeleerd en leer je bepaalde gedachtegangen te herkennen die ervoor zorgen dat je burnout raakt. Door deze gedachtegangen te veranderen voorkom je dat het weer fout gaat zodra je terug de werkvloer op gaat.

Hebben jullie zelf alles geprobeerd om jullie relatie te redden, maar mocht dit niet baten? Probeer dan eens, samen of afzonderlijk, professionele hulp te zoeken. Iedere relatie kent problemen, de vraag is of jullie beide bereid zijn om aan jullie relatie te werken. Uiteindelijk kunnen jullie er samen sterker uitkomen.

Ervaringen &
referenties

Direct aan de slag

Boek een sessie

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij degene met wie je je problemen wilt bespreken. Hieronder wat ervaringen van de mensen die wij eerder hebben geholpen.

Nadat ik uit de kast was gekomen, vond ik het toch nog heel moeilijk om met mijn geaardheid om te gaan. Met Kay-Lee praten heeft me hier echt bij geholpen. Waar ik van de meeste mensen niet echt het idee had dat ze mijn situatie begrepen, merkte ik aan alles dat Kay-Lee door haar eigen ervaringen precies begreep hoe ik me voelde.

Bob, Schiedam, juni 2017

Twijfel je nog?

We kunnen ook gewoon even bellen. Tijdens een telefoongesprek kun je misschien nog wat beter een indruk krijgen of je dieper op je problemen in wilt gaan. Bovendien weten wij dan iets beter waar je mee zit en hebben we nog meer aan een eerste sessie, als je daar voor kiest, natuurlijk.

Image

Zet vandaag de eerste stap