Je gegevens worden beschermd via onze Privacy Policy

Boek een sessie

Ik ga graag samen met je aan de slag om te kijken hoe we jouw probleem het best kunnen aanpakken.

Of bel:
06 82 97 74 05

Stuur je liever eerst een mail?
info@vm-psychologen.nl

Somberheid & Depressie

Somberheid &
Depressie

Direct aan de slag

Boek een sessie

Locatie: Schiedam

Wachttijd: maximaal 1 week

Traject: 10 - 25 sessies

Heb je vaak last van sombere gevoelens en gedachten? Lukt het je maar niet om hier zelf uit te komen?

Je krijgt steeds minder energie en hebt nergens meer zin in. De meest vanzelfsprekende, dagelijkse dingen kosten je enorm veel moeite. Je slaapt slecht of juist heel erg veel. Je hebt last van een ‘leeg’ gevoel.

Als jij jezelf hierin herkent, is er een grote kans dat je last hebt van een depressie. Of jouw depressie nou een duidelijke oorzaak heeft of uit het niets is ontstaan, het is ontzettend moeilijk om zelf uit een depressie te komen. Misschien weet je in theorie allang wat je moet doen: op tijd je bed uit komen, de deur uit gaan, sporten, vrienden en familie opzoeken, praten over je gevoelens. Maar het is juist de stap hiernaartoe die zo moeilijk is.

De grootste stap is erkennen dat je lijdt aan een depressie. Grote kans dat als jij dit leest, je deze stap hebt gemaakt. Lukt het je niet om vervolgens zelf met je depressie aan de slag te gaan? Zoek hiervoor dan professionele hulp, zodat je zo snel mogelijk van dat sombere, lege gevoel af bent en weer vrolijk door het leven kunt gaan.

Hebben jullie zelf alles geprobeerd om jullie relatie te redden, maar mocht dit niet baten? Probeer dan eens, samen of afzonderlijk, professionele hulp te zoeken. Iedere relatie kent problemen, de vraag is of jullie beide bereid zijn om aan jullie relatie te werken. Uiteindelijk kunnen jullie er samen sterker uitkomen.

Ervaringen &
referenties

Direct aan de slag

Boek een sessie

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij degene met wie je je problemen wilt bespreken. Hieronder wat ervaringen van de mensen die wij eerder geholpen hebben.

Nadat ik uit de kast was gekomen, vond ik het toch nog heel moeilijk om met mijn geaardheid om te gaan. Met Kay-Lee praten heeft me hier echt bij geholpen. Waar ik van de meeste mensen niet echt het idee had dat ze mijn situatie begrepen, merkte ik aan alles dat Kay-Lee door haar eigen ervaringen precies begreep hoe ik me voelde.

Bob, Schiedam, juni 2017

Twijfel je nog?

We kunnen ook gewoon even bellen. Tijdens een telefoongesprek kun je misschien nog wat beter een indruk krijgen of je met ons dieper op je problemen in wilt gaan. Bovendien weten wij dan iets beter waar je mee zit en hebben we nog meer aan een eerste sessie — als je daar voor kiest, natuurlijk.

Image

Zet vandaag de eerste stap