Je gegevens worden beschermd via onze Privacy Policy

Boek een sessie

Ik ga graag samen met je aan de slag om te kijken hoe we jouw probleem het best kunnen aanpakken.

Of bel:
06 82 97 74 05

Stuur je liever eerst een mail?
info@vm-psychologen.nl

Negatief Zelfbeeld

Negatief Zelfbeeld

Direct aan de slag

Boek een sessie

Locatie: Schiedam

Wachttijd: maximaal 1 week

Traject: 5 - 15 sessies

Vind jij jezelf minder waard dan anderen? Heb jij altijd het gevoel dat je jezelf moet bewijzen? Heb jij last van onzekerheid en weinig zelfvertrouwen? Durf je niet buiten je comfortzone te komen?

Grote kans dat je een erg negatief zelfbeeld hebt. Je legt de lat voor jezelf erg hoog en bent bijna nooit tevreden over jezelf. Misschien weerhoudt de manier waarop jij over jezelf denkt je ervan om dingen te doen die je graag zou willen. Door naar anderen te kijken en jezelf te vergelijken wordt je zelfbeeld alleen maar slechter.

Misschien heb je weleens gehoord van de ‘self-fulfilling prophecy’? Grote kans dat jij naar jouw eigen slechte zelfbeeld gaat leven. Gelukkig zijn begint bij van jezelf houden. Het klinkt cliché, maar is daarom niet minder waar.

Maar hoe doe je dat dan, meer van jezelf gaan houden? Jouw slechte zelfbeeld is niet uit het niets ontstaan. Hier is veel aan vooraf gegaan, wat je je misschien niet eens realiseert. Het is belangrijk om deze onderliggende oorzaken te vinden en hiermee aan de slag te gaan. Pas zodra je dit hebt gedaan, kun je daadwerkelijk aan jezelf gaan werken.

Het opsporen en verhelpen van de oorzaken van jouw slechte zelfbeeld is lastig en kan heftig zijn. Wij raden je dan ook aan om hier professionele hulp bij te zoeken.

Hebben jullie zelf alles geprobeerd om jullie relatie te redden, maar mocht dit niet baten? Probeer dan eens, samen of afzonderlijk, professionele hulp te zoeken. Iedere relatie kent problemen, de vraag is of jullie beide bereid zijn om aan jullie relatie te werken. Uiteindelijk kunnen jullie er samen sterker uitkomen.

Ervaringen &
referenties

Direct aan de slag

Boek een sessie

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij degene met wie je je problemen wilt bespreken. Hieronder wat ervaringen van de mensen die ik eerder geholpen heb met problemen rondom seksualiteit en relaties.

Nadat ik uit de kast was gekomen, vond ik het toch nog heel moeilijk om met mijn geaardheid om te gaan. Met Kay-Lee praten heeft me hier echt bij geholpen. Waar ik van de meeste mensen niet echt het idee had dat ze mijn situatie begrepen, merkte ik aan alles dat Kay-Lee door haar eigen ervaringen precies begreep hoe ik me voelde.

Bob, Schiedam, juni 2017

Twijfel je nog?

We kunnen ook gewoon even bellen. Tijdens een telefoongesprek kun je misschien nog wat beter een indruk krijgen of je met mij dieper op je problemen in wilt gaan. Bovendien weet ik dan iets beter waar je mee zit en hebben we nog meer aan een eerste sessie &mdash als je daar voor kiest, natuurlijk.

Image

Zet vandaag de eerste stap