Je gegevens worden beschermd via onze Privacy Policy

Boek een sessie

Ik ga graag samen met je aan de slag om te kijken hoe we jouw probleem het best kunnen aanpakken.

Of bel:
06 82 97 74 05

Stuur je liever eerst een mail?
info@vm-psychologen.nl

Over ons

Désirée Mark,
MSc, Klinische Psychologie

Iedereen kan weleens psychische klachten ervaren en daardoor niet lekker in zijn of haar vel zitten. Soms we het even niet meer en kan een neutrale kijk op de problemen nieuwe inzichten opleveren. Misschien onderga je momenteel een lastige periode in je leven en heb jij steun nodig om deze periode goed te kunnen doorstaan. Hier hoop ik jou van dienst te kunnen zijn.

Mijn naam is Désirée Mark, ik ben Psycholoog en mede eigenaar van VM Psychologen. Na het afronden van mijn master ‘Klinische Psychologie’ aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik op verschillende plekken in de GGZ werkzaam geweest. Naast mijn werk volg ik een vervolgopleiding tot psychotherapeute waarvoor ik onder andere werkzaam ben in een psychiatrisch ziekenhuis en een polikliniek in Duitsland.

Intake

Wanneer wij elkaar voor het eerst ontmoeten, luister ik naar jouw verhaal om klachten en behandelwensen kaart te brengen. Daarna kijken we samen welke rol ik kan spelen bij het behalen van jouw doelen. Op basis van het intakegesprek schrijf ik vervolgens een op maat gemaakt behandelvoorstel. Omdat een intake ook voor mij een kennismaking is, vind ik het niet erg als jij soms ook aan mij een persoonlijke vraag stelt.

Behandeling

Therapie bij mij betekent dus dat wij samen bepalen wat jij nodig hebt om je weer beter te kunnen voelen. Mijn manier van behandelen is gericht op hulp tot zelfhulp: Met behulp van korte interventies vanuit de cognitieve gedragstherapie begeleid ik jou om de touwtjes zelf in handen te nemen en proactief de handen uit de mouwen te steken. Het resultaat hiervan is dat jij inzicht krijgt in de oorzaak van je klachten en positiever naar de toekomst kijkt.

7 dagen per week bereikbaar

Neem contact op

Kay-Lee Vermeulen,
MSc, Klinische Psychologie

Mijn naam is Kay-Lee Vermeulen en ik werk als psycholoog in Schiedam. Na mijn bachelor psychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik mijn master Klinische psychologie behaald aan de Erasmus universiteit. Daarbij ben ik afgestudeerd op een academisch onderzoek naar verschillende behandelmethoden voor burnout. Vanuit mijn interesse in seksualiteit en relaties heb ik een cursus seksuologie gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende therapievormen.

Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) onder registratienummer 227522.

In mijn praktijk werk ik vanuit het individu in plaats van vanuit de diagnose. Dit houdt in dat ik geloof dat ieder persoon anders is, en daarom een andere behandeling nodig heeft. Hoewel ik goede diagnostiek belangrijk vind, kun je bij mij terecht met alles waar jij mee zit. Ook als er op jouw probleem geen officieel labeltje geplakt kan worden.

Tijdens mijn behandelingen wordt er zonder oordeel naar je geluisterd, waardoor jij open en eerlijk kunt zijn zonder schaamte. De behandeling gebeurt volledig op jouw tempo. Dit houdt in dat je zowel eens in de drie maanden als drie keer per week langs kunt komen. De behandelingen zijn gebaseerd op begrip en vertrouwen.

Ik geloof dat ik op basis van eigen ervaringen écht begrip voor jou op kan brengen. Na mijn afstuderen heb ik ervaren hoe het is om als jong volwassene voor zo veel keuzes te staan dat je geen idee meer hebt wat je met je leven aan moet. Ik vroeg me af wat ik wilde, wie ik was en of ik op het juiste pad zat. Daarnaast worstelde ik met mijn geaardheid, wat voor veel verwarring zorgde.

Ik ben natuurlijk niet stil gaan zitten. Ik heb mijn schouders eronder gezet en ben stap voor stap aan de slag gegaan met alles waar ik mee zat. Ik heb in een verzorgingstehuis geholpen in de verzorging van ouderen, ik heb mensen persoonlijke begeleiding en advies gegeven bij het omgaan met instanties en ik heb vrijwilligerswerk gedaan.

Uiteindelijk heb ik besloten mijn eigen psychologenpraktijk te openen in Schiedam. Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik nu hoe belangrijk het is om je problemen aan te pakken. Ik wil in mijn praktijk mensen hierbij helpen en begeleiden vanuit mijn kracht, mijn eigen ervaring en mijn passie voor psychologie.

Afhankelijk van jouw klachten en persoonlijkheid maak ik gebruik van inzichtgevende therapie, cognitieve therapie, gedragstherapie en/of coaching. Ik geloof dat het verlichten van jouw klachten altijd begint bij het verkrijgen van inzicht. Zodra je dit inzicht hebt verkregen, moeten er veranderingen gaan plaatsvinden in jouw manier van denken (cognitieve therapie) en jouw manier van doen (gedragstherapie). Ik maak gebruik van coaching om te zorgen dat jouw leven in balans is en om je te begeleiden bij praktische problemen. Dit alles doe ik altijd vanuit een persoonlijke benadering.

Dit zeggen mijn cliënten

7 dagen per week bereikbaar

Neem contact op

Nunc urna tellus, sollicitudin non sollicitudin quis, elementum ac eros. Maecenas lobortis risus nec mauris mattis, et venenatis felis pharetra. Nulla facilisi. In odio nisl, semper sagittis interdum at, facilisis quis massa. Ut in mi eu lacus lacinia vehicula quis nec justo. Nam sed pulvinar ante.

John Doe, 2016

Morbi interdum aliquet nulla id efficitur. Mauris imperdiet scelerisque porttitor. Duis dapibus tortor ac nulla vehicula accumsan. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis placerat imperdiet sagittis.

Tom Smith, 2016

Aliquam ornare eleifend massa, non consectetur est efficitur sed. Vivamus vel varius urna. Fusce mattis interdum erat at pulvinar. Ut sed egestas purus, a finibus lorem. Praesent elit elit, interdum a aliquam at, hendrerit ac sapien. Donec vitae orci id est varius efficitur a mattis nisi. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;

Susane Hanks, 2015

We would love to hear your opinion

Lunc nisi felis, malesuada ac sagittis sed, tempus nec odio. Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam. Aliquam erat volutpat. Aliquam mattis lacus id neque posuere, ac egestas mi volutpat. Maecenas augue ante, laoreet vitae elementum rhoncus, pharetra eget erat.

Contact me!

Image

Zet vandaag de eerste stap

of  bekijk onze specialismen