Je gegevens worden beschermd via onze Privacy Policy

Boek een sessie

Ik ga graag samen met je aan de slag om te kijken hoe we jouw probleem het best kunnen aanpakken.

Of bel:
06 82 97 74 05

Stuur je liever eerst een mail?
info@vm-psychologen.nl

Quarterlife Crisis

Quarterlife Crisis

Direct aan de slag

Boek een sessie

Locatie: Schiedam

Wachttijd: maximaal 1 week

Traject: 5 - 15 sessies

‘Is dit alles?’, ‘Wat wil ik met mijn leven?’ en ‘Wie ben ik nou eigenlijk?’. Zijn dit voor jou bekende vragen? Weet je niet goed hoe je deze vragen moet beantwoorden? Grote kans dat jij je in een quarterlife crisis bevindt.

Tekenen dat je een quarterlife crisis hebt:

Je hebt last van keuzestress.

Te veel keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat geen enkele keuze goed voelt. Je vraagt je af of je wel het juiste pad hebt gekozen/gaat kiezen.

Je bent onzeker over jezelf.

Je begint aan alles te twijfelen in je leven, dus ook aan jouw identiteit. Je vraagt je af wie je nu eigenlijk echt bent.

Je voelt je somber.

Alle twijfels, onzekerheden en stress zorgen ervoor dat je last krijgt van sombere, lege en verlamde gevoelens.

Je vergelijkt jezelf met anderen.

Je kijkt om je heen naar leeftijdsgenoten en het lijkt alsof iedereen het voor elkaar heeft, behalve jij. Dit geeft je het gevoel dat je gefaald hebt.

Hoewel de buitenwereld de quarterlife crisis misschien ziet als een luxeprobleem, ben je zeker geen aansteller als je hier last van hebt. Als je er niet mee aan de slag gaat, kan het uitlopen op een serieuze identiteitscrisis of depressie. Zorg daarom dat je op zoek gaat naar antwoorden op jouw vragen, met of zonder professionele hulp.

Hebben jullie zelf alles geprobeerd om jullie relatie te redden, maar mocht dit niet baten? Probeer dan eens, samen of afzonderlijk, professionele hulp te zoeken. Iedere relatie kent problemen, de vraag is of jullie beide bereid zijn om aan jullie relatie te werken. Uiteindelijk kunnen jullie er samen sterker uitkomen.

Ervaringen &
referenties

Direct aan de slag

Boek een sessie

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij degene met wie je je problemen wilt bespreken. Hieronder wat ervaringen van de mensen die wij eerder hebben geholpen.

Nadat ik uit de kast was gekomen, vond ik het toch nog heel moeilijk om met mijn geaardheid om te gaan. Met Kay-Lee praten heeft me hier echt bij geholpen. Waar ik van de meeste mensen niet echt het idee had dat ze mijn situatie begrepen, merkte ik aan alles dat Kay-Lee door haar eigen ervaringen precies begreep hoe ik me voelde.

Bob, Schiedam, juni 2017

Twijfel je nog?

We kunnen ook gewoon even bellen. Tijdens een telefoongesprek kun je misschien nog wat beter een indruk krijgen of je met ons dieper op je problemen in wilt gaan. Bovendien weten wij dan iets beter waar je mee zit en hebben we nog meer aan een eerste sessie – als je daar voor kiest, natuurlijk.

Image

Zet vandaag de eerste stap